AĞ GÜVENLİĞİ

AĞ GÜVENLİĞİ

Upload ve download hızlarının eşit olduğu bağlantı çeşitleri hakkında bilgi almak için lütfen tıklayın. İnternet hızınızı yükseltmek için Türk Telekom’in diğer ADSL paketlerine geçiş yapabilirsiniz. Türk Telekom ADSL Paketleri hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın. İçinde bulunulan ay içerisinde paket değişikliği max üç kez yapılabilmektedir. Bu limit dolduğu takdirde farklı bir pakete geçiş işlemi için bir sonraki ay beklenmelidir. İnternet’ten Türk Telekom Yalın İnternet’e geçişte hizmet numarası değişmez. Türk Telekom HİPERNET paketlerine geçişlerde ek ücret yansımamaktadır (Türk Telekom Yalın HİPERNET paketleri için yukarıda belirtilen ücretler yansıyacaktır). İnternet güvenlik profilinizi görüntülemek, değiştirmek, 6 ay içerisinde yapmış olduğunuz profil değişikliklerini görüntülemek için TTNET Online İşlem Merkezi’ne girmeniz yeterlidir. Çocuk profiline ek olarak kişisel sitelere, forum ve paylaşım sitelerine erişim sunar. Güvenli İnternet Hizmeti, sizi internetteki muhtemel zararlı içeriklerden koruyan ücretsiz ve kullanımı kolay bir sistemdir.

E-postayı bu klasörlerde bulamıyorsanız, Türk Telekom-kullanici-hesabi@Türk Telekombilgilendirme.com.tr adresini adres defterinize veya filtrenizin izin verilenler listesine ekleyiniz. Aynı e-posta ile Türk Telekom TekŞifre’de birden fazla hesap oluşturabilir miyim? Aynı e-posta adresiyle sadece bir TekŞifre hesabı oluşturabilirsiniz. Birden fazla hesap oluşturmak isterseniz, farklı e-posta adresleriyle üye olmanız gerekmektedir. E-postayı bu klasörlerde bulamıyorsanız, Türk Telekom-kullanici-hesabi@Türk Telekombilgilendirme.com.tr adresini adres defterinize veya filtrenizin izin verilenler listesine ekleyin. Ancak maalesef, web tarayıcıları gibi bir çok internet yazılımında, download hızı ifade edilirken “bits per second” yerine “Bytes per second” terimi kullanılır. Uygulamaya Iphone cihazınıa indirdiğiniz Online İşlemler aplikasyonundan veya wap aracılığı ile giriş için Türk Telekom Tek Şifre’de kullandığınız kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz. IPhone cihazınızdan App.Store’da yer alan Online İşlemler uygulamasını seçerek uygulamayı ücretsiz indirebilir ya da wap.Türk Telekom.com.tr adresinden wap uygulamasına erişebilirsiniz.

Güncel fatura tutarı hesaplamanızda ilgili hizmete ilişkin olarak toplam faturanız üzerinden yapılan indirimler, gecikme bedeli, geçmiş dönem ödenmemiş faturaların taksit tutarları ve tahsilatına aracılık edilen hizmetler hariçtir. Son 40 dakikalık kullanımlarınız hesaplamaya dahil olmayabilir. Türkiye’nin her yerinde internet aboneliğinin nakil işlemi yapılabilmektedir. Bu aracı oto.net’in sıkı takipçisi çok değerli üyemiz Kasapoğlu Otomotiv’in sahibi Sebahattin Kasap aldı. Açık artırma ile satılan bu aracımız çok talep görmüş, 112 üye ilgilenmiş ve 32 üyemiz de teklif vermiştir. İhalenin son saniyelerinde 5 üye arasında kıran kıran bir artırma olup, aracımız Sebahattin Kasap’a satılmıştır. Oto.net olarak ilk online araç ihalemizi 9 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirmiştik ve henüz 1. VPN uygulamalarında dikkat edilmesi gereken karşılıklı bağlantılar sırasında statik şifre kullanılmamasına dikkat edilmesi token/smart card benzeri çözümlerle desteklenmesi gerekir. İnternet hızı yavaşlıyor ve internet faturası çok geliyorsa kotanızı düzenli olarak takip ederek bu gibi sorunlara karşı önlem alabilirsiniz. Ve daha bir çok işlemi Online İşlem Merkezi’nden hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Geçiş durumunda hizmet türüne bağlı olarak ek ücretler oluşabilecektir. Bu uygulama ile; internet paketinin belirlenen aylık adil kullanım noktasına (download/indirme) ulaşıldıktan sonra ayın geri kalan günlerinde kullanım hızı en fazla 3 Mpbs’e düşmektedir. ADSL, İnternet kullanıcılarına aynı telefon hattı üzerinden ikinci bir telefon hattına gerek kalmadan aynı anda İnternet erişimi ve telefonda konuşma olanağı sağlar. Hat dondurma dönemi içinde, kullanılmayan zamanlar için internet erişim ücreti bir sonraki faturada iade edilir. Bilgilendirmelerde kullanılacak cep telefonu ve e-mail bilgilerinizi aşağıdaki kanallardan güncelleyebilirsiniz. Bilgilendirmeleri şirket yetkiliniz veya isterseniz şirket yetkilinizin belirleyeceği şirket hatları da alabilmektedir. Kıyasıya bir mücadele sonrası, araç satın alarak hediye kazanmaya hak kazanan üyelerimizi tebrik ediyor, her geçen gün büyüyen Oto.net ailesinin bir üyesi oldukları ve bizimle birlikte bu sevinci yaşadıkları için teşekkür ediyoruz. 29 Nisan 2014 tarihinden bu yana üyemiz olan Koçsar Otomotiv, 1999 yılından beri İstanbul Üsküdar’da faaliyet göstermektedir. El araç alım satımı dışında müşterilerine araç kiralama ve sigorta hizmetleri de sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini en büyük önceliği olarak benimseyen Koçsar Otomotiv, sektördeki yenilikleri yakından takip etmekte ve iş planını buna göre düzenlemektedir.

  • Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından İşletmecilere gönderilen aile profiline ilişkin listedeki alan adı, alt alan adı, IP adresi ve portlara abonenin erişiminin sağlanmadığı profildir.
  • Bu sebeple, internet bağlantısı kuramadığınız ve ihtiyaç duyduğunuz her an izleyebilmeniz için bu videoları bilgisayarınıza indirmenizi önemle tavsiye ederiz.

Bu hususlar sırası ile; Tarihçesi, ağ güvenliği, önlemler, tehditler gibi bilinmesi gereken tüm konuları alt başlıklarda anlattık. Yani bu bilgilerden sonra ağ güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu, nelere dikkat etmemiz gerektiğini, tehditler karşısında neler yapmamız gerektiği hakkında bilgi sahibi olduk. Bir başka bakış açısı ile bu konuya ilgi duyan ve bu alanda kendisini geliştirmeyi düşünen okuyucularımız için ilham kaynağı olmaya çalıştık. Sorularına verilecek cevabı bugün gözden geçirmeleri gerekmektedir. Türk Telekom® markası, Türk Telekom Grubu şirketleri ortak markasıdır. TTNET Hesap Numaranız ya da internetinizin bağlı olduğu telefon numarası ile borcunuzu ödeyebilirsiniz. Online İşlem Merkezi ya da E-fatura portalindeki “Fatura Ayarları” bölümüne e-posta bilginizi kaydederek faturalarınızı e-posta yolu ile de alabilirsiniz. Ayrıca, müşterilerimize SMS ve email ile fatura hatırlatmaları da yapılmaktadır. ADSL İLK YARDIM videolarını bilgisayarınızda bulundurmazsanız internet bağlantısı sağlayamadığınız durumlarda izleyemezsiniz. Bu sebeple, internet bağlantısı kuramadığınız ve ihtiyaç duyduğunuz her an izleyebilmeniz için bu videoları bilgisayarınıza indirmenizi önemle tavsiye ederiz.

Bu servis bilgilendirmelerinde kullanılacak cep telefonu ve e-mail bilgilerinizi aşağıdaki kanallardan güncelleyebilirsiniz. GUNCEL boşluk fatura hesap numarası yazıp 6606’ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel fatura tutarınızı öğrenebilirsiniz. Battle.net® veya Battle.net® Mağazası aracılığıyla bir satın alma işlemi yaptıysanız bu tür satın alma işlemleri Satış Koşullarımıza tabidir ve bu koşulları dikkatlice incelemeniz gerekir. Bu Sözleşme ile Satış Koşulları arasında herhangi bir ihtilaf olması durumunda, Satış Koşulları öncelikli olacaktır. Sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve “Portal”da çıkabilecek sorunların ivedilikle giderilebilmesi için, OTONET, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir. OTONET, “Portal”ından Kullanıcılar tarafından kendisine elektronik ortamdan iletilen kişisel bilgileri, Üyeleri ile yaptığı ‘OTONET Üyelik Sözleşmesi” ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin. Yalın İnternet hizmetinde aylık paket fiyatına ek olarak Yalın İnternet Aylık Erişim Ücreti (vergiler dahil 47​ TL) alınır.

İşyerim Çağrı Merkezi kanalımızdan, konusunda uzman müşteri temsilcilerimiz ile sizlere 7/24 hizmet sunuyor ve destek oluyoruz. ​​Elektronik faturanızı Acrobat Reader ile açtığınızda aşağıdaki resimde görüldüğü gibi “imza doğrulanmadı” mesajını göreceksiniz. Doğrulama için gerekli kök sertifikaları aşağıdaki bağlantılardan kurabilirsiniz. Muud Mobil​ uygulamasından şarkı dinleyebilmek için internet bağlantısına ihtiyacınız vardır. Uygulama çok yakında birden fazla platformda çalışabilir olacak. Bir kurum, kuruluş, topluluk ya da internet paribahis giriş adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar ödül kazanamaz ve kesinlikle hak iddia edemezler. İkramiye kazanan katılımcıların 15 gün içinde bilgilerini paylaşmaları gerekmektedir. Kampanyaya Muud Müzik (instagram.com/muudmuzik) internet sitesinden yapılan katılımlar ücretsizdir. Her bir ADSL Kullanıcı Bilgimle ayrı ayrı Türk Telekom TekŞifre hesabı açabilir miyim? Birden fazla ADSL hattı olan kullanıcılarımız, her hat için ayrı bir e-posta adresiyle TekŞifre hesabı oluşturabilirler. E-posta adresinizi yanlış girdiğinizi düşünüyorsanız eski TekŞifre Kullanıcı Adınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

İnternet erişim ücreti dışında kalan; kullanılan katma değerli hizmet ücretleri, taksit, kota aşım ücretleri, hat dondurmadan dolayı yansıtılması gereken iadeler, geçen aydan devir eden ücretler var ise faturalanacaktır. Hat dondurma süresi içinde olan kullanıcılar için aylık internet erişim ücreti alınmaz. İnternet erişim ücreti dışında kalan; kullanılan katma değerli hizmet ücretleri, taksit,hat dondurmadan dolayı yansıtılması gereken iadeler, geçen aydan devir eden ücretler var ise faturalandırılır. İnternet aboneliğini isteğe bağlı olarak devretmek isteyen müşterinin, devralmak isteyen kişiyle birlikte Türk Telekom Ofis veya Türk Telekom Mağazaları’lerine başvurması gerekir. ADSL hizmetinin devri için internetin bağlı olduğu sabit telefon hattının da aboneliğini devir almak isteyen müşteriye devredilmesi gerekmektedir. Kampanyalı abonelerin devir işleminde kampanyaya özel bir koşul bulunmuyorsa devir sonrası taahhüt durumu korunur. Devir işlemi ücretli olup, internet hattı borç nedeniyle kapalı olan müşterilere ödeme gerçekleşinceye kadar devir işlemi yapılmaz. Bilgisayar ağları, bilgi alışverişinin çok hızlı bir şekilde gerçekleştiği ve bilgiye kolay ulaşım sağlayan bir bilgi havuzudur. Bu ortamı oluşturan ve önemli verileri içerisinde barındıran ağ güvenliğinin önemi de gün geçtikçe artmaktadır.Dev bir bilgisayar ağı ve bunun sonucu oluşan İnternet herkes için vazgeçilmez bir bilgi kaynağıdır. Bütün mesleklerde bilgisayar kullanılması, kişisel bilgisayarların her eve girmesi, İnternete ulaşmanın çok kolay ve ucuz bir hâle gelmesi istisnasız her bilgisayarın bir bilgisayar ağına bağlı olması anlamına gelmektedir. Özel nitelikli kişisel verilere uzaktan erişim sağlandığı hallerde en az iki kademeli doğrulama sistemi kullanılmaktadır.

Bu link üzerinden bir sitenin bildirilmesi sitenin direk Güvenli İnternet kapsamına alınacağı anlamına gelmemektedir. Bu link vasıtasıyla site BTK’nın değerlendirdirmesine gönderilmiş olacaktır. Güvenli İnternet Hizmeti’nden faydalanmak, profil seçim ve değişikliği yapmak için Türk Telekom Online İşlem Merkezi, Türk Telekom Çağrı Merkezi, Türk Telekom Ofis ve Bayi kanallarını kullanabilirsiniz. Güvenli İnternet Hizmeti, abonenin talebi doğrultusunda kullanabileceği, Aile ve Çocuk profillerinden oluşan, uygunsuz içerik ve zararlı sitelerden koruma amaçlı olarak sunulan ücretsiz bir hizmettir. İstediğiniz zaman Güvenli İnternet Hizmeti’ni alabilir, profilinizi değiştirebilir ya da bu hizmetten vazgeçebilirsiniz. Hat dondurma işlemi yapmış abonelerin hem indirimleri hem taahhüt süreleri, abonenin hattını dondurduğu süre kadar ötelenir. Hattın açılma zamanı ise 180 günlük süreyi aşmayacak şekilde abonelerimiz tarafından belirlenir. Bu hizmetten ADSL, VDSL, Yalın İnternet paketleri yararlanabilir. Fatura Üst Sınırı servisinden yararlanmak için aşağıdaki kanallardan başvuruda bulunabilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *